Top 10 veilingsites in België: Vind je koopje online

Het internet heeft de manier waarop we kopen en verkopen getransformeerd, met vele platforms die bieden op alles van antiek tot de nieuwste technologie. In België zijn er tal van online veilinghuizen die een breed scala aan items aanbieden. Hier is een lijst van de top 10 veilingsites die je zeker moet bezoeken om te bieden op unieke vondsten en geweldige deals.

Hieronder vindt u een handige tabel die de top 10 veilingsites in België belicht, waarin de URL van elke site wordt weergegeven en het type objecten dat zij voornamelijk aanbieden:

VeilingsiteURLType Objecten
Hammertimewww.hammertime.beDiverse goederen voor consumenten en bedrijven
Joriscowww.jorisco.beHoreca-apparatuur, bouwmaterialen
Catawikiwww.catawiki.comKunst, antiek, verzamelobjecten
Vavatowww.vavato.comFaillissementsgoederen, overstock
Troostwijk Veilingenwww.troostwijkauctions.comMachines, voertuigen, kantoormeubilair
2dehands.be Veilingenwww.2dehands.be/veilingenTweedehands goederen, diverse categorieën
Moyersoen (AUCTIM)www.auctim.beLuxe goederen, commerciële voorraden
BVA Auctionswww.bva-auctions.comConsumentenelektronica, sieraden, auto’s
Io-auctionswww.io-auctions.comDiverse goederen, machinerie
Vlavemwww.vlavem.comNiche en lokale veilingen

1. Catawiki Een internationaal platform met een sterke aanwezigheid in België, bekend om zijn wekelijkse veilingen van bijzondere objecten, kunst, antiek, en verzamelobjecten.

2. Vavato Deze site specialiseert zich in faillissementsveilingen en overstockverkoop, waardoor het een go-to is voor het scoren van industriële goederen, kantoorapparatuur en meer tegen competitieve prijzen.

3. Troostwijk Veilingen Troostwijk biedt alles van zware machines en voertuigen tot kantoormeubilair via hun online platform, waardoor het ideaal is voor professionele kopers.

4. 2dehands.be Veilingen Een populaire site voor tweedehands goederen waar je ook kunt bieden op items in een veilingformaat, wat een leuke draai geeft aan de typische online koopjesjacht.

5. Jorisco Jorisco staat bekend om hun breed scala aan producten, van horeca-apparatuur tot bouwmaterialen, allemaal beschikbaar via online veiling.

6. Moyersoen Nu bekend als AUCTIM, blijft het een favoriet voor het vinden van unieke items, van luxe goederen tot commerciële voorraden.

7. BVA Auctions Deze site biedt een mix van items in categorieën zoals consumentenelektronica, sieraden, en auto’s, waardoor het een breed publiek aanspreekt.

8. Io-auctions Opgericht in België, biedt het veilingen van allerlei, van machinerie tot huisdecoratie, met transparante biedprocessen.

9. Hammertime Online veiling site die zich richt op zowel consumenten als bedrijven, met een veelzijdig aanbod dat maandelijks wisselt.

10. Vlavem Een minder bekende, maar zeer interessante veilingsite die zich richt op meer niche en lokale veilingen, ideaal voor diegenen die dichter bij huis willen winkelen.

Dit overzicht helpt u snel de juiste veilingwebsite te vinden die aansluit bij uw interessegebieden en behoeften. Elk van deze platforms biedt een unieke ervaring en gespecialiseerde goederen, van zeldzame kunstcollecties tot praktische kantoormeubelen en bouwmaterialen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven