Hoe Bofrost opzeggen? Wij vroegen het na

Bofrost biedt een gemakkelijke manier om diepvriesproducten aan huis te laten leveren, maar er komt een moment dat je misschien wilt stoppen met hun service. Of het nu is omdat je overstapt naar een andere leverancier, kosten wilt besparen, of simpelweg geen gebruik meer wilt maken van hun diensten, het opzeggen van je Bofrost-account is eenvoudig. In dit artikel leggen we precies uit hoe je je Bofrost-abonnement kunt stopzetten en wat de benodigde stappen zijn. We vermelden ook het officiële antwoord dat we ontvingen van Bofrost zelf.

Tabel: Overzicht van opzegmogelijkheden voor Bofrost

OpzegmethodeBeschikbaarheidOpmerkingen
Via contactformulier24/7 onlineVul je klantnummer, adres en telefoonnummer in via Bofrost contactformulier
TelefonischWerkdagen van 09:00 – 19:00, zaterdag 09:00 – 13:00Bel naar 016-981919 met je klantnummer bij de hand

Waarom je Bofrost opzeggen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je diensten bij Bofrost wilt opzeggen:

  • Overstap naar een andere leverancier: Misschien heb je een andere leverancier gevonden die beter bij je past.
  • Kostenbesparing: Door je abonnement stop te zetten, kun je besparen op je boodschappen.
  • Verandering in behoeften: Misschien kook je minder vaak thuis of heb je minder behoefte aan diepvriesproducten.
  • Verhuizing: Als je verhuist naar een gebied waar Bofrost niet levert, moet je mogelijk je account opzeggen.

Wat de reden ook is, het opzeggen van je Bofrost-diensten kan snel en gemakkelijk worden geregeld via twee hoofdmogelijkheden: het contactformulier of telefonisch contact met de klantenservice.

Hoe zeg je je Bofrost-diensten op?

Je kunt je Bofrost-account op twee manieren opzeggen: via het contactformulier op de website of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

1. Bofrost opzeggen via het contactformulier

De snelste manier om je Bofrost-diensten op te zeggen is door het invullen van het contactformulier op hun website. Dit is vooral handig als je liever online communiceert en geen tijd hebt om telefonisch contact op te nemen.

Stappen:

  1. Ga naar het Bofrost contactformulier via deze link.
  2. Vul je klantnummer, adres en telefoonnummer in, zodat Bofrost je account kan vinden.
  3. Geef aan dat je je abonnement wilt stopzetten en verstuur het formulier.
  4. Je ontvangt een bevestiging van de stopzetting.

Voorbeeld van het bericht dat je kan sturen

Onderwerp: Opzegging van mijn Bofrost-abonnement

Bericht:

Beste Bofrost klantenservice,

Hierbij wil ik mijn Bofrost-abonnement graag opzeggen. Hieronder vindt u de benodigde informatie om mijn verzoek te verwerken:

  • Klantnummer: [Voeg je klantnummer toe]
  • Naam: [Jouw naam]
  • Adres: [Jouw adres]
  • Telefoonnummer: [Jouw telefoonnummer]

Ik verzoek u vriendelijk mijn account zo snel mogelijk te deactiveren en een bevestiging van de opzegging per e-mail te sturen.

Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, dan hoor ik het graag.

Alvast bedankt voor uw hulp.

Met vriendelijke groet,
[Je naam]

Voordelen:

  • Snel en eenvoudig online af te handelen.
  • Je kunt het formulier 24/7 invullen.

2. Telefonisch opzeggen

Als je de voorkeur geeft aan telefonisch contact of als je vragen hebt, kun je ook de klantenservice van Bofrost bellen om je diensten stop te zetten. Dit kan op werkdagen en op zaterdag binnen de aangegeven openingstijden.

Stappen:

  1. Bel de Bofrost-klantenservice op 016-981919.
  2. Zorg ervoor dat je klantnummer of telefoonnummer bij de hand hebt, zodat de klantenservice je account snel kan opzoeken.
  3. Geef aan dat je je abonnement wilt opzeggen.
  4. Je ontvangt een bevestiging van de stopzetting.

Voordelen:

  • Direct contact met een medewerker, geschikt voor wie vragen heeft.
  • Snelle afhandeling van je verzoek.

Wat we van Bofrost zelf hebben vernomen

We hebben rechtstreeks contact opgenomen met Bofrost om te vragen hoe je het beste je abonnement kunt stopzetten. Hier is het officiële antwoord dat we ontvingen:

“Om uw verzoek aangaande stopzetting optimaal te kunnen afhandelen hebben we het klantnummer, telefoonnummer of adres van uw moeder nodig. Kunt u ons deze informatie bezorgen via het contactformulier op https://www.bofrost.be/contact.html?
Indien u nog vragen of een opmerking heeft, kunt u onze klantenservice steeds bereiken via het algemeen nummer 016-981919, iedere werkdag van 9u tot 19u en op zaterdag van 9u tot 13u. Vergeet niet steeds uw klantennummer of telefoonnummer bij de hand te hebben zodat wij u sneller kunnen verder helpen.”

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Bofrost-abonnement op elk moment opzeggen?
Ja, je kunt je Bofrost-abonnement op elk moment opzeggen via het online contactformulier of telefonisch. Er zijn geen specifieke voorwaarden voor het opzeggen.

Hoe snel wordt mijn opzegging verwerkt?
Nadat je je verzoek hebt ingediend via het contactformulier of telefonisch contact hebt opgenomen, zal Bofrost je opzegging binnen enkele werkdagen verwerken. Je ontvangt een bevestiging zodra de stopzetting is afgerond.

Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen?
Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het opzeggen van je Bofrost-diensten. Je betaalt alleen voor de producten die je al hebt besteld.

Conclusie

Het opzeggen van je Bofrost-abonnement is een eenvoudig proces dat op twee manieren kan worden geregeld: via het online contactformulier of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Zorg ervoor dat je je klantnummer en andere gegevens bij de hand hebt om het proces snel en efficiënt te laten verlopen. Volg de stappen hierboven, en je kunt zonder problemen je diensten bij Bofrost stopzetten.

Disclaimer

Deze handleiding biedt algemene informatie over het opzeggen van een Bofrost-abonnement. Voor de meest actuele en specifieke informatie raden we aan om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van Bofrost of hun officiële website te raadplegen.

Scroll naar boven