Argenta klantendienst: hoe contact opnemen?

Argenta staat bekend om zijn persoonlijke en toegankelijke dienstverlening. Of je nu een vraag hebt over je bankrekening, je bankkaart kwijt bent of slachtoffer bent van phishing, er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met de Argenta klantendienst. Hieronder vind je alle opties overzichtelijk op een rij.

Tabel: Contactopties voor de Argenta klantendienst

MethodeDetails
Telefoonnummer klantendienst+32 3 285 51 11 (Ma-vr: 08:30 – 20:30, za: 09:00 – 12:00)
Lokale kantoorhouderContact via je lokale kantoor: Kantoorzoeker
Bankkaart kwijt? (Card Stop)Bel 078 170 170 (24/7 bereikbaar) of gebruik de Argenta-app
Phishing/fraude meldenBel +32 3 285 53 33 (24/7 bereikbaar) of mail naar phishing@argenta.be

1. Telefonisch contact opnemen met Argenta

Je kunt de klantendienst van Argenta eenvoudig bereiken via het telefoonnummer +32 3 285 51 11. Dit nummer is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 20:30 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. Dit is de beste optie voor algemene vragen over je bankzaken, zoals je rekening, betalingen of andere diensten.

2. Contacteer je lokale kantoorhouder

Als je de voorkeur geeft aan persoonlijk contact, kun je rechtstreeks contact opnemen met jouw lokale Argenta-kantoorhouder. Dit kan handig zijn voor vragen of advies over specifieke bankproducten zoals hypotheken, leningen of verzekeringen. Gebruik de kantoorzoeker op de Argenta-website om het dichtstbijzijnde kantoor te vinden.

3. Bankkaart kwijt? Bel Card Stop

Ben je je bankkaart kwijt of is deze gestolen? Zorg ervoor dat je deze onmiddellijk blokkeert via Card Stop. Dit kan rechtstreeks via de Argenta-app of door te bellen naar 078 170 170, een nummer dat 24/7 bereikbaar is. Je kunt hier snel en eenvoudig je kaart laten blokkeren om misbruik te voorkomen.

4. Phishing of fraude melden

In het geval van phishing of verdachte activiteiten op je rekening, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Je kunt 24/7 terecht bij Argenta door te bellen naar +32 3 285 53 33. Daarnaast kun je verdachte e-mails of berichten doorsturen naar phishing@argenta.be om deze te laten onderzoeken.

Algemeen over Argenta

Argenta is een Belgische bank die al meer dan 65 jaar een breed scala aan bank- en verzekeringsproducten aanbiedt. Met een focus op persoonlijk contact en klantgerichtheid, bedient Argenta miljoenen klanten in België en Nederland. De bank streeft ernaar om eenvoud en transparantie te bieden in haar diensten, met een duidelijke focus op sparen, lenen en verzekeren. Klanten kunnen terecht bij meer dan 500 lokale kantoren verspreid over het land, en daarnaast biedt Argenta een gebruiksvriendelijke app voor het beheren van je dagelijkse bankzaken.

Conclusie

Argenta biedt verschillende manieren om snel en gemakkelijk in contact te komen met hun klantendienst, of het nu telefonisch is, via je lokale kantoor of online voor specifieke problemen zoals phishing. Of je nu vragen hebt over je rekening of dringend je kaart wilt blokkeren, de klantendienst van Argenta staat altijd voor je klaar.

Disclaimer

Dit artikel is bedoeld om klanten te informeren over de verschillende manieren waarop ze contact kunnen opnemen met de Argenta klantendienst. De informatie kan veranderen, dus raadpleeg altijd de officiële Argenta-website voor de meest recente gegevens.

Scroll naar boven