Tui klantendienst: hoe contact opnemen?

Als je een vakantie hebt geboekt via TUI of overweegt om te boeken, kun je eenvoudig contact opnemen met hun klantendienst voor vragen of problemen. Of je nu informatie nodig hebt over je boeking, hulp wilt bij het wijzigen van je reservering, of een klacht wilt indienen, er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met TUI. In dit artikel leggen we alle contactopties voor je uit.

Tabel: Contactopties voor TUI klantendienst

MethodeDetails
Telefoon02 717 86 60 (Ma-vr: 09:00-20:00, Za: 09:00-18:30, Zo: 10:00-18:30)
Messenger (Facebook)Chat via Facebook Messenger (zelfde tijden als telefoon)
Lokale TUI ShopBezoek een van de TUI winkels voor persoonlijk advies
OnlineRaadpleeg de website of je TUI-account voor online ondersteuning

1. Telefonisch contact opnemen met TUI

Voor directe hulp kun je de TUI klantendienst bellen op 02 717 86 60. Zorg ervoor dat je je boekingsnummer en vertrekdatum bij de hand hebt, zodat de medewerkers je sneller kunnen helpen. De telefoonlijn is open op de volgende tijden:

  • Maandag tot vrijdag: 09:00 – 20:00
  • Zaterdag: 09:00 – 18:30
  • Zondag: 10:00 – 18:30
  • Gesloten op feestdagen

Dit is de beste optie als je snel antwoord wilt op vragen over je boeking of reis.

2. Messenger: Chat via Facebook

Je kunt ook contact opnemen met TUI via Facebook Messenger. Dit is een handige optie als je de voorkeur geeft aan chatten in plaats van bellen. De klantenservice via Messenger is beschikbaar op dezelfde tijden als de telefoonlijn en biedt snel antwoord op eenvoudige vragen.

3. Bezoek een TUI Shop

Als je liever persoonlijk advies wilt of hulp nodig hebt bij het boeken van je reis, kun je ook een van de lokale TUI shops bezoeken. De medewerkers in de winkels kunnen je helpen met al je vragen over vakantiepakketten, hotels, vluchten en meer.

4. Online ondersteuning via je TUI-account

Via de TUI-website kun je inloggen op je TUI-account om je boeking te beheren. Hier kun je zelf wijzigingen aanbrengen aan je reservering, je reisdocumenten downloaden en andere informatie vinden die je nodig hebt voor je vakantie.

Over TUI

TUI is een van de grootste reisorganisaties in België en wereldwijd. Het bedrijf biedt een breed scala aan vakanties, van all-inclusive reizen en strandvakanties tot citytrips en avontuurlijke rondreizen. TUI staat bekend om zijn klantvriendelijke service en uitgebreide netwerk van bestemmingen. Klanten kunnen kiezen uit een breed aanbod van vakantiepakketten, hotels en vluchten die passen bij verschillende budgetten en voorkeuren.

TUI zorgt ervoor dat je reis soepel verloopt, van het moment dat je boekt tot het moment dat je terugkomt. Met zowel fysieke winkels als online ondersteuning biedt het bedrijf altijd een oplossing voor al je reisgerelateerde vragen.

Conclusie

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met de TUI klantendienst, afhankelijk van je voorkeur en de urgentie van je vraag. Of je nu telefonisch, via chat of in een fysieke winkel hulp zoekt, TUI biedt altijd een oplossing om je zo snel mogelijk te helpen. Vergeet niet je boekingsnummer en reisdetails bij de hand te houden voor een snellere service.

Disclaimer

Dit artikel is bedoeld om klanten te informeren over de contactmogelijkheden van de TUI klantendienst. Voor de meest actuele informatie kun je altijd de officiële website van TUI raadplegen.

Scroll naar boven