JBC klantendienst: hoe contact opnemen?

JBC is een populaire Belgische kledingwinkel die bekend staat om zijn trendy kleding voor het hele gezin. Of je nu vragen hebt over je online bestelling, een retourzending wilt regelen of hulp nodig hebt met een product, JBC biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantendienst. In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig en snel in contact komt met de JBC klantendienst.

Tabel: Contactopties voor JBC klantendienst

MethodeDetails
Telefoon0800 17 98 2 (Ma-vr: 09:00 – 18:30, Za: 10:00 – 18:00)
WhatsAppVoeg 0471 06 25 36 toe (Ma-vr: 09:00 – 18:30, Za: 10:00 – 18:00)
E-mailcustomercare@jbc.com

1. Telefonisch contact opnemen

Je kunt de JBC klantendienst bereiken door te bellen naar 0800 17 98 2. Dit is een gratis nummer dat beschikbaar is van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Voor vragen over bestellingen, leveringen of producten is dit een snelle en efficiënte manier om hulp te krijgen.

2. WhatsApp

Wil je liever via berichtendienst communiceren? JBC biedt ook ondersteuning via WhatsApp. Voeg eenvoudig het nummer 0471 06 25 36 toe aan je contacten en stuur je vraag of opmerking. De WhatsApp-service is beschikbaar tijdens dezelfde uren als de telefonische klantendienst: maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

3. E-mail

Als je liever schriftelijk contact opneemt, kun je een e-mail sturen naar customercare@jbc.com. Dit is handig voor minder dringende vragen of wanneer je documenten of foto’s wilt bijvoegen, bijvoorbeeld voor een klacht over een product of om retourinformatie te verstrekken.

Over JBC

JBC is een Belgische modeketen die bekend staat om zijn betaalbare en modieuze kleding voor het hele gezin. De winkel biedt collecties voor mannen, vrouwen en kinderen en staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Met zowel fysieke winkels als een uitgebreide online shop bedient JBC klanten in heel België. De klantvriendelijke service en moderne collecties zorgen ervoor dat JBC een geliefde winkel is onder gezinnen. Ze bieden niet alleen kleding, maar ook accessoires en een ruime keuze aan basics en seizoensgebonden mode.

Conclusie

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met de JBC klantendienst, afhankelijk van je voorkeur. Of je nu telefonisch, via WhatsApp of via e-mail geholpen wilt worden, JBC biedt voldoende opties om snel en efficiënt antwoord te krijgen op je vragen. Het is duidelijk dat JBC klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, waardoor klanten altijd eenvoudig geholpen worden, zowel online als in hun winkels.

Disclaimer

Dit artikel is bedoeld om klanten te informeren over de verschillende manieren waarop ze contact kunnen opnemen met de JBC klantendienst. Voor de meest actuele informatie kun je altijd de officiële website van JBC raadplegen.

Scroll naar boven