GLS group klantendienst: Hoe contact opnemen?

De GLS Group is een van de grootste logistieke bedrijven in Europa en biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantendienst. Of je nu vragen hebt over een pakket, hulp nodig hebt met een verzending of een klacht wilt indienen, de klantendienst staat voor je klaar. In dit artikel leggen we uit hoe je contact kunt opnemen met GLS Group en welke methoden je kunt gebruiken voor snelle hulp.

Tabel: Contactopties voor GLS Group

MethodeDetails
Telefoonnummer+32 (0)2 55 66 211 (Voor België)
ContactformulierContactformulier GLS Belgium
AdresGeneral Logistics Systems Belgium NV, Humaniteitslaan 233, 1620 Drogenbos
Faxnummer+32 (0)2 55 66 212

1. Telefonisch contact met GLS Group

Voor klanten in België is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met GLS via het nummer +32 (0)2 55 66 211. Dit nummer is geschikt voor algemene vragen over je pakket of verzendoplossingen. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan dit gesprek, afhankelijk van je telefoonprovider.

2. Contact via het online contactformulier

Een andere gemakkelijke manier om de GLS klantendienst te bereiken is via het online contactformulier. Dit formulier is beschikbaar op hun website en kan worden ingevuld met jouw persoonlijke gegevens en vraag. Het is belangrijk om zoveel mogelijk details te verstrekken, zoals je pakketnummer, zodat je sneller geholpen kunt worden. Je kunt het contactformulier vinden op de volgende link: GLS contactformulier.

3. Persoonlijk bezoek of schriftelijk contact

GLS Belgium heeft zijn hoofdkantoor in Drogenbos. Als je liever schriftelijk contact opneemt, of een klacht indient per post, kun je dit doen via hun fysiek adres:

Adres:
General Logistics Systems Belgium NV
Humaniteitslaan 233
1620 Drogenbos, België

Faxnummer:
+32 (0)2 55 66 212

Over GLS Group

GLS Group (General Logistics Systems) is een internationale pakketdienst die zowel binnenlandse als internationale leveringen verzorgt. Ze hebben een netwerk dat in meer dan 40 landen actief is, waardoor ze een van de grootste en betrouwbaarste spelers zijn in de logistieke sector. GLS biedt betrouwbare, snelle en efficiënte oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Van standaard pakketten tot gespecialiseerde zendingen, GLS zorgt ervoor dat jouw levering op tijd en in goede staat aankomt.

Conclusie

GLS Group biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantendienst. Of je nu de voorkeur geeft aan telefonisch contact, een digitaal formulier of schriftelijke communicatie, GLS staat klaar om je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Vergeet niet om zoveel mogelijk details te vermelden bij het gebruik van het contactformulier, zoals je pakketnummer, om het proces te versnellen.

Disclaimer

Dit artikel is informatief bedoeld en bevat algemene informatie over hoe je contact kunt opnemen met de GLS klantendienst. Voor actuele informatie of wijzigingen, bezoek altijd de officiële website van GLS Group.

Scroll naar boven