About You klantendienst: Hoe contact opnemen?

About You is een populaire online modewinkel die een breed scala aan kleding, schoenen en accessoires aanbiedt voor dames, heren en kinderen. Of je nu een vraag hebt over je bestelling, een probleem met een retourzending, of informatie zoekt over een product, de klantenservice van About You staat klaar om je te helpen. In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig contact kunt opnemen met de About You klantendienst.

Tabel: Contactopties voor About You klantendienst

ContactmethodeDetails
Telefoonnummer0800 778 71 (gratis)
E-mailklantenservice@aboutyou.be
Online contactformulierContactformulier About You

1. Telefonisch contact opnemen

Je kunt de About You klantendienst gratis telefonisch bereiken via het nummer 0800 778 71. Dit is een handige manier als je snel een vraag wilt stellen of een probleem wilt oplossen. Houd je bestelnummer bij de hand om de afhandeling te versnellen.

2. E-mailcontact

Liever per e-mail contact opnemen? Stuur dan een bericht naar klantenservice@aboutyou.be. De klantenservice beantwoordt e-mails doorgaans binnen enkele werkdagen, afhankelijk van de drukte. Zorg ervoor dat je in je e-mail je bestelnummer en relevante details vermeldt om snel geholpen te worden.

3. Online contactformulier

Via het online contactformulier kun je eenvoudig je vraag of probleem doorgeven. Vul de benodigde velden in, zoals je naam, e-mailadres en ordernummer, en beschrijf kort je vraag of probleem. De klantenservice neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Over About You

About You is een snelgroeiende online modewinkel die zich richt op een breed publiek. Met een uitgebreide collectie modeartikelen van bekende merken en regelmatige aanbiedingen, is About You uitgegroeid tot een van de grootste modeplatformen in Europa. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waaronder gratis verzending en retouren, en een gebruiksvriendelijke webshop die is afgestemd op individuele voorkeuren.

Conclusie

Contact opnemen met de About You klantendienst is eenvoudig en kan op verschillende manieren: telefonisch, via e-mail of het online contactformulier. Met een snelle en toegankelijke service helpt About You je graag bij al je vragen over bestellingen, retouren of producten.

Disclaimer

Dit artikel is informatief bedoeld en bevat algemene informatie over het contacteren van de About You klantendienst. Voor de meest actuele gegevens en voorwaarden, raadpleeg de officiële website van About You.

Scroll naar boven