Eneco klantendienst: Hoe contact opnemen

Eneco, een bekende energieleverancier in België, biedt verschillende manieren om hun klantendienst te bereiken. Of je nu een vraag hebt over je factuur, je energieverbruik, of als je nog geen klant bent maar meer wilt weten over de diensten, Eneco staat klaar om te helpen. Hieronder vind je alle contactopties overzichtelijk weergegeven.

Tabel: Contactopties Eneco klantendienst

ContactmethodeDetailsBeschikbaarheid
Telefoon (Klant)Bel naar 015 25 66 66Ma – Vr: 8:00 – 18:00
Telefoon (Nog geen klant)Bel naar 015 68 68 58Ma – Vr: 8:00 – 18:00
E-mailStel je vraag via het contactformulier2 dagen wachttijd
My EnecoRegel je energiezaken online via My Eneco24/7 beschikbaar

Contactopties bij Eneco

  1. Telefonisch contact
    • Voor klanten: Als je al klant bent van Eneco, kun je bellen naar 015 25 66 66. De klantendienst is beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.
    • Nog geen klant? Dan kun je terecht op 015 68 68 58 voor al je vragen over hun energiepakketten en diensten. Ook hier geldt dat je tijdens werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur kunt bellen.
  2. E-mail via het contactformulier Wil je liever via e-mail contact opnemen? Dan kun je gebruik maken van het Eneco contactformulier. Je ontvangt binnen ongeveer twee werkdagen een reactie van de klantendienst.
  3. My Eneco In je persoonlijke klantenzone, My Eneco, kun je zelf heel wat zaken regelen. Je kunt er je facturen bekijken, je voorschotbedrag aanpassen, en inzicht krijgen in je energieverbruik. My Eneco is 24/7 beschikbaar en biedt een gebruiksvriendelijke manier om je energiezaken te beheren zonder tussenkomst van de klantendienst.

Over Eneco

Eneco is een van de grootste energieleveranciers in België en richt zich op duurzaamheid en groene energie. Het bedrijf levert zowel gas als elektriciteit en biedt oplossingen om energieverbruik te monitoren en te optimaliseren. Eneco heeft als missie om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en biedt haar klanten mogelijkheden om over te stappen naar groene energie.

Conclusie

Of je nu een vraag hebt als bestaande klant of als potentiële klant, de klantendienst van Eneco is eenvoudig bereikbaar via verschillende kanalen zoals telefoon en e-mail. Bovendien biedt de online klantenzone, My Eneco, de mogelijkheid om zelf snel en eenvoudig je energiezaken te regelen.

Disclaimer

Dit artikel is bedoeld om informatie te bieden over de verschillende manieren om contact op te nemen met de Eneco klantendienst. De gegevens en beschikbaarheid kunnen wijzigen, raadpleeg daarom altijd de officiële website van Eneco voor de meest actuele informatie.

Scroll naar boven