Sodexo klantendienst: Hoe contact opnemen

Het is belangrijk om snel en efficiënt contact op te kunnen nemen met de klantendienst van Sodexo, vooral als je vragen hebt over hun diensten zoals maaltijdcheques, ecocheques of andere werknemersvoordelen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende manieren om contact op te nemen met Sodexo België, zodat je snel geholpen kunt worden.

Tabel: Contactgegevens Sodexo Klantendienst

ContactmethodeDetails
Telefoon+32 2 679 12 11
E-mailreception.reception@sodexo.com
HoofdzetelRavensteinstraat 36, 1000 Brussels

Manieren om contact op te nemen met Sodexo

1. Telefonisch contact

Sodexo is telefonisch bereikbaar via het nummer +32 2 679 12 11. Dit is de algemene contactlijn voor vragen en opmerkingen over de diensten van Sodexo. Voor een snel antwoord op eenvoudige vragen of voor onmiddellijke assistentie is bellen een goede optie.

2. E-mail contact

Je kunt ook een e-mail sturen naar reception.reception@sodexo.com. Dit is handig voor minder dringende vragen of als je documentatie wilt toevoegen aan je vraag. Houd er rekening mee dat e-mailreacties iets langer kunnen duren dan telefonische antwoorden.

3. Hoofdzetel bezoeken

Het kantoor van Sodexo bevindt zich op Ravensteinstraat 36, 1000 Brussel. Hoewel de meeste vragen telefonisch of per e-mail kunnen worden beantwoord, kan een bezoek aan hun hoofdkantoor nuttig zijn voor complexere zaken of als je een afspraak wilt maken met een specialist.

Over Sodexo

Sodexo is een internationale dienstverlener, gespecialiseerd in het aanbieden van werknemersvoordelen zoals maaltijdcheques en ecocheques. Het bedrijf biedt ook diensten aan op het gebied van welzijn op de werkplek, zoals catering, schoonmaak en andere facilitaire diensten. In België staat Sodexo vooral bekend om zijn chequesystemen, maar wereldwijd biedt het een breed scala aan oplossingen voor bedrijven en organisaties.

Conclusie

Sodexo biedt verschillende manieren aan om hun klantendienst te contacteren, zowel telefonisch, per e-mail als via hun website. Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je alle relevante informatie bij de hand hebt voor een vlotte afhandeling van je vraag.

Disclaimer

Dit artikel is bedoeld om informatief te zijn en bevat de meest recente contactinformatie van Sodexo. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, kan het altijd voorkomen dat informatie verandert, dus controleer altijd de officiële website voor de laatste updates.

Scroll naar boven