Blancheporte klantendienst: Hoe contact opnemen

Blancheporte is een populaire postorder- en onlinewinkel in België, gespecialiseerd in mode, huisdecoratie en bedlinnen. Mocht je contact willen opnemen met de Blancheporte klantendienst voor bestellingen, vragen of klachten, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Hieronder vind je een overzichtstabel en een uitleg over hoe je de klantendienst het beste kunt bereiken.

Tabel: Contactmogelijkheden Blancheporte Klantendienst

ContactoptieTelefoonnummerTijdenKosten
Bestellingen en advies070/21.11.10Maandag – vrijdag: 8:00 – 19:00Max. 0,30 €/min (afhankelijk van je provider)
Klachten en opvolging bestellingen069/48.01.47Maandag – vrijdag: 8:00 – 19:00Lokaal tarief
Schriftelijk contactBlancheporte, PB 30100, 7700 MoeskroenN.v.t.Posttarief afhankelijk van verzending
ContactformulierContactformulier24/7 bereikbaar via de websiteGratis

Hoe contact opnemen met Blancheporte?

1. Telefonisch contact

Als je telefonisch contact wilt opnemen voor bestellingen of advies, kun je het nummer 070/21.11.10 bellen. Dit nummer is beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8:00 en 19:00. Voor vragen over een klacht, de opvolging van een bestelling, of als je een probleem hebt met de levering van je pakket, kun je bellen naar 069/48.01.47. Let op dat de kosten afhankelijk zijn van je provider.

2. Online contactformulier

Wil je liever schriftelijk contact opnemen, dan kun je gebruikmaken van het online contactformulier. Hier kun je 24 uur per dag terecht met al je vragen en opmerkingen.

3. Schriftelijk contact

Je kunt Blancheporte ook per post bereiken. Het adres voor schriftelijke klachten en vragen is:

Blancheporte, PB 30100, 7700 Moeskroen

Over Blancheporte

Blancheporte is al jarenlang een betrouwbare winkel voor Belgische consumenten die op zoek zijn naar comfortabele mode en kwalitatieve huisdecoratie. De winkel is zowel via een papieren catalogus als online actief en staat bekend om zijn klantgerichte service. Of het nu gaat om kleding, huistextiel of decoratie, bij Blancheporte vind je een breed aanbod aan stijlvolle producten tegen betaalbare prijzen.

Conclusie

Contact opnemen met Blancheporte is eenvoudig dankzij de verschillende kanalen die ze aanbieden. Of je nu snel telefonisch geholpen wilt worden of liever online contact opneemt, er is altijd een manier die bij je past. Mocht je een klacht hebben of vragen over een bestelling, dan kun je telefonisch of via het online formulier snel antwoord krijgen.

Disclaimer

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld en bedoeld om klanten te informeren over de mogelijkheden om contact op te nemen met de klantendienst van Blancheporte. Hoewel we ons best doen om de informatie actueel te houden, raden we je aan om altijd de officiële website van Blancheporte te raadplegen voor de laatste updates.

Scroll naar boven