De Watergroep klantendienst: Hoe contact opnemen

De Watergroep is de grootste drinkwaterleverancier in Vlaanderen en biedt diverse diensten aan voor particulieren en bedrijven. Als je vragen hebt of een probleem ervaart met je wateraansluiting of factuur, zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met de klantendienst van De Watergroep. Hieronder vind je een overzichtelijke tabel met de belangrijkste contactmogelijkheden en hoe je hen kunt bereiken.

Tabel: Contactmogelijkheden De Watergroep Klantendienst

ContactoptieTelefoonnummer / LinkBeschikbaarheidOpmerking
Dringende problemen02 238 96 9924/7, ook buiten kantoorurenVoor noodgevallen zoals lekken of storingen
Niet-dringende vragenContactformulierVerwerkingstijd: 4-5 wekenGeschikt voor niet-urgente vragen
Hoofdzetel (Brussel)Vooruitgangstraat 189, 1030 BrusselKantoorurenBezoeken na afspraak
Klantenzone My De WatergroepMy De Watergroep24/7 online toegangVoor facturen, meterstanden, en meer

Hoe De Watergroep contacteren?

1. Telefonisch contact

Voor dringende problemen zoals lekkages of storingen kun je de klantendienst 24/7 bereiken op het nummer 02 238 96 99. Deze lijn is speciaal voor noodsituaties en is zowel tijdens als buiten kantooruren beschikbaar. Voor vragen die niet dringend zijn, kun je het contactformulier gebruiken, maar houd er rekening mee dat de verwerkingstijd gemiddeld 4 tot 5 weken bedraagt.

2. Contactformulier

Voor niet-dringende vragen kun je het online contactformulier invullen. Houd er rekening mee dat de gemiddelde verwerkingstijd langer kan zijn (4-5 weken). Zorg ervoor dat je alle nodige gegevens, zoals je klantnummer en contractnummer, bij de hand hebt.

Gegevens die je nodig hebt voor het contactformulier:

  • Naam, adres, telefoonnummer
  • Klantrekeningnummer (te vinden op je factuur)
  • Specifieke vraag of probleem (bijv. facturen, waterkwaliteit, meterstand)

3. Klantenzone: My De Watergroep

Via de My De Watergroep-klantenzone kun je zelf online je waterzaken regelen. Je kunt hier facturen raadplegen en betalen, meterstanden doorgeven, je gegevens wijzigen en je waterverbruik in de gaten houden. Dit is een handige optie als je snel toegang wilt tot je klantgegevens.

4. Schriftelijk contact

Als je liever schriftelijk contact opneemt, kun je een brief sturen naar het hoofdkantoor van De Watergroep. Het adres is:

Vooruitgangstraat 189, 1030 Brussel

Over De Watergroep

De Watergroep is de grootste drinkwaterleverancier in Vlaanderen en levert aan meer dan 3 miljoen klanten. Naast drinkwater levert De Watergroep ook industriële wateroplossingen en beheert ze afvalwatersystemen. Ze staan bekend om hun betrouwbare dienstverlening en streven naar duurzame oplossingen op het gebied van waterbeheer.

Conclusie

De Watergroep biedt meerdere opties om hun klantendienst te bereiken, afhankelijk van de urgentie van je vraag. Voor dringende problemen kun je hen altijd telefonisch bereiken, terwijl je voor niet-dringende vragen gebruik kunt maken van het online contactformulier of de klantenzone My De Watergroep. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens bij de hand hebt om de afhandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Disclaimer

Dit artikel is bedoeld als informatieve gids voor het contact opnemen met de klantendienst van De Watergroep. Hoewel we ons best doen om de informatie actueel te houden, raden we aan om de officiële website van De Watergroep te raadplegen voor de meest recente informatie en updates.

Scroll naar boven