Totalenergies klantendienst: Hoe contact opnemen

TotalEnergies is een toonaangevende leverancier van energie, actief in België met een breed scala aan diensten en producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wil je contact opnemen met de TotalEnergies klantendienst? Hieronder vind je alle manieren om snel en eenvoudig in contact te komen met hun klantendienst.

Tabel: Contactmogelijkheden TotalEnergies klantendienst

ContactoptieDetailsBeschikbaarheidOpmerking
Telefoonnummer (algemeen)02/486 22 00Maandag – vrijdag: 8u00 – 19u00Voor vragen over elektriciteit, gas en klantenzone
Telefoonnummer (producten & diensten)02/486 48 62Maandag – vrijdag: 8u00 – 19u00Specifiek voor vragen over producten en diensten
Telefoonnummer (verhuis, overlijden, echtscheiding)078/48 08 88Maandag – vrijdag: 8u00 – 19u00Speciaal voor verhuis of wijzigingen in het contract
ChatChat met TotalEnergies24/7 onlineChat met een medewerker via hun website
ContactformulierContactformulier24/7 beschikbaarVul het formulier in voor een vraag of opmerking

Hoe neem je contact op met TotalEnergies?

1. Telefonisch contact

TotalEnergies biedt verschillende telefoonnummers aan, afhankelijk van het type vraag dat je hebt. Voor algemene vragen over elektriciteit, gas of je klantenzone kun je bellen naar 02/486 22 00. Dit nummer is beschikbaar op werkdagen van 8u00 tot 19u00.

Heb je vragen over hun producten en diensten? Bel dan naar 02/486 48 62. Als je vragen hebt over een verhuis, een overlijden of een echtscheiding met betrekking tot je energiecontract, kun je bellen naar 078/48 08 88.

2. Chatten met TotalEnergies

Voor directe ondersteuning via een online chat kun je hier terecht. De chatknop verschijnt zodra er een medewerker beschikbaar is. Dit is een handige optie voor mensen die liever niet bellen en snel online geholpen willen worden.

3. Contactformulier

Wil je liever schriftelijk contact opnemen of heb je een specifieke vraag? Dan kun je het contactformulier invullen. Binnen een paar werkdagen zal een medewerker contact met je opnemen.

Over TotalEnergies

TotalEnergies is een internationale energieleverancier met een sterke focus op duurzame energiebronnen. Het bedrijf levert aardgas, elektriciteit (inclusief groene energie), en zonne-energieoplossingen voor particulieren, bedrijven en industriële klanten. Met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’20, is TotalEnergies een betrouwbare partner in de energiemarkt.

Conclusie

Contact opnemen met de klantendienst van TotalEnergies kan op verschillende manieren, afhankelijk van je voorkeur. Je kunt bellen voor een persoonlijk gesprek, chatten voor directe hulp of het online contactformulier invullen voor schriftelijke vragen. TotalEnergies biedt hiermee uitstekende ondersteuning voor al je vragen en energiezaken.

Disclaimer

De informatie in dit artikel is bedoeld om klanten te informeren over de contactmogelijkheden bij TotalEnergies. Raadpleeg altijd de officiële website van TotalEnergies voor de meest actuele informatie.

Scroll naar boven